HEDEF LGS 2024

Öğrencilerimizle planlama, rehberlik ve soru çözümlerini daha rahat yapabilmek adına  Hedef 2024 LGS kapsamında kullanacağımız koordinasyon odasını öğrencilerimizle birlikte faaliyete geçirdik.

HEDEF LGS 2024 projessi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizi 2023 LGS'de okulumuzda dereceye giren öğrencilermizle buluşturduk. Öğrencilerimiz mezun öğrencilerimizden tavsiyler ve öğrenim gördükleri lise hakkında bilgi aldılar. Mezun öğrencilerimizden Melek Buse VURAL ile Berakay YAZICI'ya teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizdeki Ortaöğrerim kurumlarını ziyaret ettik. Öğrencilerimizin akademik ve kariyer yönünden seçimlerine destek olacak bilgiler edindik. Misafirperver Liselerimizin idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Meslek ve Kariyer Danışmanı Gürol BİNGÖL 21.11.2023 Salı günü öğrencilerimizle buluşarak ''Meslek Seçiminin Önemi ve Geleceğin Meslekleri'' hakkında söyleşi yapacaktır.

Kasım ara tatili öncesi, eksikleri tamamlayıp tatili fırsata çevirmek amacıyla 8.sınıf öğrencilerimize branş öğretmenleri tarafından gereken planlamalar yapılmıştır.

Okulumuz 2023 - 2024 eğitim öğretim yılına ait HEDEF 2024 LGS kapsamında eylem planını hazırlamıştır. Eylem planımız aşağıda yer almaktadır.

HEDEF 2024 LGS kapsamında Okul Müdürümüz Nimet KAYA ÖZEN, Matematik Öğretmenimiz Mürüvvet ENGİN ve Rehber Öğretmenimiz Tuğçe MUTLU GÜNEŞ velilerimizi süreç kapsamında bilgilendirme toplantıları yaptılar.

Hedef 2024 LGS kapsamında, Akademik Takip Komisyonu genel durumu değerlendirmek, son yapılan denemenin analizini yapmak üzere toplanmıştır. Kasım Ara tatilinin daha verimli değerlendirilmesi için gereken planlamalar yapılmıştır.

Okulumuzda Hedef LGS 2024 Kapsamında deneme sınavlarımız başlıyor. Sınav ile ilgili afişimiz aşağıda gösterilmektedir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimizle Hedef LGS 2024 çalışmalarımız hızlı şekilde başladı. Matematik öğretmenimiz Mürüvvet Engin Hedef  LGS 2024 projesi kapsamında sisteme kaydını gerçekleştirmiştir.