Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle komşumuz olan Esentepe Camii din görevlileri ve cemaati ile buluştuk.

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Tek Yürek Tek Nefes 2023 Minikler Bayan 45 kg İstanbul Taekwondo İl Birincisi Öğrencimiz Vuslat Bahar Ergökşen'i ve Kulübü SİLİVRİ TAEKWONDO Spor Kulübünü Tebrik eder, Başarılarının devamını dileriz.

40 Hadis Resim Yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1.Züleyha Küçükacar

2.Buğlem Özfidan

3.Ecrin Özdil

1. İşçiye alnının teri kurumadan ücretini veriniz.

2.Kişi öldüğünde onu 3 şey takip eder. Ailesi, malı ve ameli. Bunlardan ailesi ve malı onu bırakıp giderken ameli onunla beraber kabirde kalır

3.Sizin en hayırlınız Kuranı Kerim'i öğrenen ve öğretendir.

Eyl

Aramıza katılan 5. sınıf öğrenci ve velilerimize hoşgeldiniz der yeni "Eğitim Öğretim Yılı"nın okulumuz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Tem

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz ScienArt isimli eTwinning Projemizde Nisan ayı etkinlikleri tamamlanarak Kalite etiketi başvuru sürecine geçilecek.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla öğrencilerimizin okumuş oldukları hatimleri şehitlerimizin ruhuna hediye eyledik.

Mrt

Okulumuzda yapılan Kodlama çalışmaları sonucu ''Kodlama Okuryazarlığında Mükemmellik Sertifikası'' almaya hak kazanmıştır.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Okul Aile Birliği ve velilerimizin katkısıyla okula aidiyet duygusunu geliştirmek için düzenlenen kermes etkinliği öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerimize, velilerimize , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Uğur Gündüz rehberliğinde öğrencilerimiz güneş tutulmasını okul bahçesinde izledirler

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi programına katılımlarınızı bekleriz.

Peygamber efendimiz'e (sav) bir mektup yazacak olsan ne yazardın ve bu mektup O'na (sav) ulaşacak olsaydı ne söylemek isterdin?  konulu mektup yarışmasına bütün öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ağu

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Semih ARSLAN "Yaz Kur'an Kursları 2021 Kapanış Programı"nda Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunmuştur.

Tem

2021-2022 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİ İÇİN TANITIM FİLMLERİMİZ OKULUMUZ YOUTUBE KANALINA YÜKLENMİŞTİR.