Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında önce Yunus Emre'nin hayatını, dünyaya bakışını anlatan bir video izledik. Ardından şiirlerinden örnekler okuduk.

Öğrencilerimiz Yunus Emre şiirlerinde geçen bilmedikleri sözcüklerle ilgili bir kelime oyunu hazırladılar. Bu oyunla hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Cümle/Afiş Oluşturma Yarışmasında dereceye giren afişler okul panolarında sergilendi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okul panomuz oluşturuldu. Proje panomuzda öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar sergilendi.

Silivri SAK Ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize doğal afetler hakkında bilgilendirdi. SAK ekibine teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz.

Matematik dersinde kesirlerle ilgili toplama çıkarma ve çarpma konularını daha somut bir şekilde kavramak amacıyla bol hareketli ve eğlenceli bir etkinlik yaptık.

Okulumuzda Filistin farkındalığını artırmak için resim çalışmaları yapıldı.

Kitap okuma saatlerimiz her hafta düzenli olarak devam etmektedir. Aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda kitap okuma saatlerimiz devam edecektir.

Geleneksel çocuk oyunları SEK-SEK yıldız kızlar kategorisinde okulumuz öğrencileri ilçe 2. oldular. Kedilerinİ ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizle planlama, rehberlik ve soru çözümlerini daha rahat yapabilmek adına  Hedef 2024 LGS kapsamında kullanacağımız koordinasyon odasını öğrencilerimizle birlikte faaliyete geçirdik.

Okul Futsal takımımız finalde Ertuğrul Gazi Ortaokulu futsal takımı ile finalde karşılaştı.  Karşılaşma sonucunda takımımız rakibine yenilerek ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının  devamını dileriz.

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizdeki Ortaöğrerim kurumlarını ziyaret ettik. Öğrencilerimizin akademik ve kariyer yönünden seçimlerine destek olacak bilgiler edindik. Misafirperver Liselerimizin idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimiz tam 100 yaşında. Her zaman ileriye, aydınlık bir geleceğe yürüdüğümüz nice 29 Ekimlere... Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinliklerini hafta boyunca sürdüreceğiz. Bugün tüm öğrencilerimiz ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına izimizi bıraktık.

Codeweek kodlama haftası kapsamında Cumhuriyetimizin 100. yılı temalı etkiliklerimizi hem öğrencilerimizle hem de velilerimizle gerçekleştirdik. Öğrencilermizle kodlabuyu.kodris.com.tr platformundan 100. sertifikası alma çalışmlarına başladık. Velilerimizle ise blok tabanlı kodlama ile Türk Bayrağımızın çizimini gerçekleştirdik.