Mrt

2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı Başvuruları e okul üzerinden 18-29 Mart tarihleri arasında yapılacaktır.

Mrt

Okulumuzda 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında e Twinning platformu üzerinden I Feel, I Express, I Create , Cristmast ve Me, My Country And The World isimli projeler yürütülmektedir.

Ock

18 Ocak 2024 Perşembe günü Saat: 12.00 da okulumuz konferans salonunda Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi'den  Doç Dr. Ahmet ÖZTOPAL'' Küresel İklim Değişikliği'' konulu söyleşisini gerçekleştirecektir.

Bütün veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Ock

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında yürütülen eTwinning projemiz "ScienART" Avrupa kalite etiketi almıştır.

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında seminerlerimiz devam etmektedir. Bu haftaki konumuz Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismar. 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat: 11.00'de gerçekleştireceğimiz etkinlikte  sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

eTwinning platformunda yürütülen scienART projemiz kalite etiketiyle ödüllendirilmiştir.

Veli akademileri kapsamında 21.11.2023 Salı günü velilerimize yönelik Meslek ve Kariyer Danışmanı Gürol BİNGÖL tarafından ^^Meslek Seçiminin Önemi ve Geleceğin Meslekleri'' konulu seminer yapılacaktır. Bütün velilerimiz davetlidir.

SAYIN VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

OKULUMUZUN 2023 – 2024 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU 23 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14:30' DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA YAPILACAKTIR. TOPLANTI YETER SAYISININ SAĞLANAMAMASI DURUMUNDA 31 EKİM 2023 SALI GÜNÜ SAAT 15:30 ' DA YİNE OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA OLAĞAN GENEL KURUL 2. TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ YAPILACAK OLAN OLAĞAN GENEL KURULUMUZA DAVETLİDİR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

FİLİZ BOZKURT

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI