T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Gazi İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

HEDEF LGS 2024

Nis

Sınav kaygısı ve baş etme yolları ile ilgili öğrencilere bilgilendirme yapılmış olup bu durumun önemi üzerinde durulmuştur.

Nis

Dikkat ve odaklanma temalı 8.sınıf öğrencilerine bilgilendirme yapılmış olup, sınav esnasında bu durumun öneminden bahsedilmiştir. Öğrencilerimiz sınav sırasında karşılaşacakları durumlar hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili bir günlük yerinde gözlem yapmalarına imkan sağlamak amacıyla kariyer günleri kapsamında öğrencilerimiz İSKİ binasını ziyaret etmişlerdir. Ziyaret sırasında çeşitli görevleri yerine getirmeye çalışarak tecrübe edindiler. 

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 7.sınıf öğrencilerini okulun rehberlik servisi bilgilendirmiş, gerekli farkındalığı oluşturmayı amaçlamıştır.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Etkili Ders Çalışma Yönetmi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Başarı çalışmaktan geçer mantığıyla öğrencilerimize yöntem ve tekniklerin gösterildiği afiş ve broşürler asıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 7. sınıf velilerimiz LGS hakkında  bilgilendirilme toplantısı yapılarak gelecek dönem hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında okulumuz öğretmenleri ile ilgili yapılacak faaliyetler planlanıp, değerlendirmeler yapılmıştır.

Şbt

Rehberlik servisince birinci dönem yapılan deneme sonuçlarının analizi ile ilgili 8.sınıf velilerine bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Eğitim öğretimde bireyselliğe verdiğimiz önem doğrultusunda veli görüşmelerimiz devam etmektedir. Öğrenci performansını değerlendirme, sınav süreci ile ilgili yönlendirme ve duygusal değişimleri yönetme ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Şbt

İkinci dönemin birinci denemesi 20 Şubat 2024 Salı günü uygulanacaktır.

Ock

Hedef 2024 LGS kapsamında okul koordinatörleri toplantısına katılarak,hem süreci değerlendirdik hem de yeni hedefler belirleyerek yol haritasını güncellemiş olduk.

Ara

Etkili ve verimli ders çalışma yöntemleri konusunda okul Rehber öğretmenimiz Tuce Mutlu Güneş tarafından zaman yönetimi ile ilgili afişler hazırlanmıştır.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizde motivasyonu arttırmak amacıyla Hedef LGS kapsamında 2023 yılında 500 tam puan alan İmam Hatip Ortaokulu öğrenci afişini sınıflarımıza astık.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizde farkındalığı arttırmak ve sınava dikkat çekmek amacıyla LGS takvimini sınıflarımıza astık.

Ara

8.sınıf öğrencilerimize Hedef LGS kapsamında okul rehber öğretmenimiz Tuce Mutlu Güneş tarafından soru çözmede karşılaşılan güçlükler ve zaman yönetimi ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.