Dilimizin Zenginliği

dilimizin zenginliği

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözü/Deyim resimleme etkinliği yapıldı ve çalışmalar okulumuzda sergilendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle "Anlat Bakalım ve Ben Kimim?" etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi Ocak Ayı etkinliklerimiz "Anlamını Bul " oyun etkinliğimiz ile devam ediyor.

Ock

Dilimizin zenginlikleri ocak ayı projelerimiz hatIrlatmaca etkinliğimiz ile devam ediyor.

Ock

Dilimizin Zenginliklri Projesi Ocak Ayı etkinlikleri ile devam ediyor.

Bu ay gerçekleştireceğimiz etkinliklerin bazıları şunlardır:

Dede Korkut hikayeleri Okuma

Anlamını bul oyunu

Hatırlatmaca oyunu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında önce Yunus Emre'nin hayatını, dünyaya bakışını anlatan bir video izledik. Ardından şiirlerinden örnekler okuduk.

Öğrencilerimiz Yunus Emre şiirlerinde geçen bilmedikleri sözcüklerle ilgili bir kelime oyunu hazırladılar. Bu oyunla hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Cümle/Afiş Oluşturma Yarışmasında dereceye giren afişler okul panolarında sergilendi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okul panomuz oluşturuldu. Proje panomuzda öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar sergilendi.