İSTANBUL / SİLİVRİ - Gazi İmam Hatip Ortaokulu

EV YAPIMI ÖYKÜLER'E BİR ÖYKÜ DE BİZDEN

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" adlı öykü yarışması kitapçığında okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Almila KUŞ'un öyküsü de yer aldı.

Yazmak... Sözcüklerin anlam bulduğu en güzel hal... Hele böylesine yoğun bir görsel altında kaldığımız bu süreçte, görünen ve konuşan her şeyden uzaklaşarak yazmak istemek, kalemine sarılıp yeni yolculuklara çıkmak... Öğrencilerimiz için, hepimiz için en güzel ilaç aslında.

Bir kağıdımız ve kalemimiz hep olmalı yamak için, bir de inancımız kendimize... Tıpkı Almila'nın dediği gibi:

"Biliyordu ki inanmak başarmanın yarısı değil tamamıydı. İnsan başarıya giden yoldakarşısına çıkan engellere ve ön yargılara takılıp kalmamalı, başarmak için gökyüzündeki yıldız gibi parlamalı."

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" adlı öykü yarışması kapsamında okulumuz öğrencileri arasında yapılan eleme sonucunda 6/A sınıfı öğrencisi Almila KUŞ'un "Başlangıç Noktası" adlı öyküsü okul birincisi olarak seçilmişti. Genel değerlendirmeye katılan eser Milli Eğitim Bakanlığı tarafından basımı gerçekleştirilen 100 öykü arasındaki yerini almıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dijital ortamda erişime ilgili kitaba aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

Öğrencimizin hikayesi "Başlangıç Noktası" başlığı ile 286. sayfadadır. Öğrencimizi, rehber öğretmenini ve ailesini tebrik ediyoruz.

07-05-202007-05-2020

11-05-2020 11-05-2020 11-05-2020